fbpx

PetNordics guide til valg af simkort

Generelt skal det siges, at man ca. bruger 5 MB data i timen på GPS-tracking. Derfor har man ikke behov for det store data abonnement. Ligeledes er det typisk også dig selv, som foretager opkald til halsbåndet, og her bruger simkortet i halsbåndet ikke taletid.

Hos PetNordic anbefaler vi følgende løsninger:
Dog er det altid en god ide at kontakte sin egen telefonudbyder og høre, hvad de kan tilbyde.

1. Smartsim løsning fra Relatel.

Du vil få muligheden når du afslutter dit køb, eller under ”Simkort Abonnement”  i toppen at vælge af siden, at vælge en løsning vi udbyder i samarbejde med Fullrate.

  • Fast abonnement (Indeholder 500 MB data, 1500 sms & 10 mins. tale)
  • Danmarks bedste netværk
  • KUN 37,5 kr. pr. mdr. afregning sker direkte igennem Relatel.

Rent praktisk så bestiller du produktet gennem os og vi præ-installere det i dit udstyr, på den måde er det klar til brug når du får det. Dernæst får du et girokort fra Fullrate, hvorpå du afregner direkte igennem dem.

OBS! Hos PetNordic yder vi ikke support på simkortet, da dette er en tjeneste der udbydes af Relatel kontakt derfor deres kundeservice i tilfælde af spørgsmål. Vi tager forbehold for evt. ændringer eller rettelser til Relatel M2M abonnement.

Vær opmærksom på at, hvis du vælger denne løsning, videregiver vi din adresse, navn, mail og telefon nr. i forbindelse med køb af dette produkt til Relatel.

Taletids kort / Mobiltid

Du kan også vælge at benytte dig af et taletids kort, dette fungerer også i vores udstyr. 

Vær blot opmærksom på du betaler for forbrug og at der skal tankes op og fyldes på løbende, samt at der er begrænset support på dette.